2.4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 15:49
No menu items!

Cum scrii DVD-uri când ai Ultrabook sau tabletă cu Windows 8? Samsung oferă soluții

spot_img

Unitățile sunt echipate cu Smart Archive Technology, pentru a stoca în siguranță date personale importante

 dvd writer - Samsung

Samsung lansează o nouă serie de unități optice portabile ultra-slim. Principalii utilizatori pentru care compania a pregătit aceste modele sunt deținătorii de Ultrabook și, eventual, cei care au tablete cu Windows 8 sau Macbook Air, notează playtech.ro.

Noile unități Samsung au numele SE-208GB și SE-218GN, iar sud-coreenii au gândit noile unități cu un buton de „Eject“ pe partea de sus a carcasei, pentru o utilizare mai confortabilă. Smart Power Technology prin consumul redus și posibilitatea de conectare printr-un port USB le oferă utilizatorilor o soluție flexibilă prin care bateria Ultrabook-ului nu va fi suprasolicitată atunci când acesta este utilizat în afara casei sau a biroului, respectiv atunci când nu este conectat la o sursa de alimentare, potrivit unui comunicat. Smart Power Technology le permite unităților DVD-RW să funcționeze ca un hard disk portabil pentru tablete cu porturi USB.

Unitățile sunt echipate cu Smart Archive Technology, pentru a stoca în siguranță date personale importante. Spre deosebire de alte tehnologii existente, această opțiune oferă o calitate a scrierii optimizată pentru DVD-urile care sunt folosite pentru stocarea conținutului pentru o perioadă lungă de timp. Tehnologia se aliniază formatării standard DVD compatibilă inclusiv cu discurile de arhivare. În plus, driverele suportă tehnologia de stocare a discurilor M-DISC, care scrie datele pentru a putea fi folosite oricând, chiar și de către generațiile viitoare, fără a apărea problema pierderii acestor date.

Noile unități optice au fost create pentru a fi compatibile cu toate sistemele răspândite de operare, inclusiv cu noul Windows 8 și cu cea mai nouă versiune Mac OS X.

Acestea pot citi și scrie fișiere la diferite viteze, pe diferite tipuri de media și includ tehnologia Buffer Under Run pentru a preveni erori ce pot apărea atunci când vitezele de scriere depășesc vitezele transferurilor de date.

C.A.