3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:52
No menu items!

Cum să scapi de un credit cu un ciocan de șnițele și cu un cuțit tocit

spot_img

Angajata unei bănci din Brașov a fost reținută de procurori după ce a încercat să omoare doi bătrâni de la care luase un împrumut

bani bugetari

O angajată a unei bănci din Braşov a fost reținută marți de procurori, sub acuzația de tentativă de omor calificat, după ce a agresat doi bătrâni de 80 de ani, în locuinţa acestora, pentru a scăpa de o datorie pe care o avea la aceștia. Femeia, în vârstă de 35 de ani, a încercat să-i taie gâtul bătrânei cu un cuțit de bucătărie, iar pe soțul acesteia l-a lovit de mai multe ori în cap cu un ciocan de șnițele.

Potrivit anchetatorilor, femeia, angajată a unei bănci din Braşov, îi cunoştea pe cei doi bătrâni în vârstă de 80 de ani, ea luând un împrumut de la aceştia. Deoarece bătrânii insistau să-şi recupereze banii, femeia a mers pe 3 septembrie la locuinţa acestora, unde a izbucnit o dispută privind datoria. Agresoarea, care luase cu ea un ciocan pentru şniţele, l-a lovit pe bătrânul de 80 de ani de şase ori în cap, iar pe soţia acestuia, tot în vârstă de 80 de ani, a tăiat-o cu un cuţit la gât.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în 3 septembrie 2014, premeditând comiterea faptei, inculpata s-a înarmat cu un ciocan pentru bătut carnea, pe care l-a luat din locuinţa sa, cu care s-a deplasat la domiciliul persoanelor vătămate, unde, pe fondul situaţiei create de lipsa posibilităţilor inculpatei de a restui un împrumut persoanelor vătămate, a lovit de şase ori în zona capului una dintre persoanele vătămate cu ciocanul folosit pentru bătutul cărnii, iar pe cea de-a doua cu un cuţit în zona gâtului.

Parchetul Tribunalului Brașov
comunicat de presă

Potrivit raportului medico-legal, leziunile produse bătrânilor nu au fost foarte grave, viaţa nefiindu-le pusă în pericol.

Agresoarea va fi prezentată instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Lucian Mera