9.8 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 18:06
No menu items!

Cum să îți păstrezi prietenele chiar dacă s-au căsătorit?

spot_img

laughing-women

Din cercul de prietene cu care împărtășim experiențele noastre, una câte una trece prin relații, angajamente și, în final căsătorii. Dacă ești singura din listă care a rămas nemăritată, iată trei idei despre cum să îți păstrezi prietenele, chiar dacă s-au căsătorit.

Nu le exclude doar pentru că sunt măritate. Prietenele tale adevărate vor rămâne lângă tine chiar dacă și-au întemeiat o familie. Implică-le în viața ta, ieși cu ele, mergeți la shopping, vizitați-vă acasă. Toate aceste activități și multe altele vă vor apropia și mai mult, chiar dacă tu ești singura nemaritată din grup.

Vorbiți la telefon. Dacă nu apucați să vă vedeți măcar vorbiți la telefon, chiar dacă asta înseamnă să amorțești cu mâna la ureche pentru că prietena ta cea mai bună îți vorbește de o oră Prietenele bune se ajută și se sprijină reciproc.

Nu renunța la seara fetelor. Asa cum făceați și până acum, stabiliți o seară din săptămână în care să luați masa în oraș, doar voi fetele, pentru a vă relaxa și a vă ține la curent cu toate schimbările din viața fiecăreia. Dacă ele nu mai au timp pentru organizarea acestei seri,fii tu cea care ține grupul unit.

S.R.