24.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 20:26
No menu items!

Cum să furi 10.000 de euro dintr-o mașină, fără să o spargi

spot_img

Un bărbat a furat 10.000 de euro dintr-un autoturism cu ajutorul unui aparat care a bruiat telecomanda proprietarului mașinii

jaf-2015foto: stirileprotv.ro

Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere, din imagini reieșind că hoţul a avut cel puţin un complice, care a bruiat frecvenţa telecomenzii auto a proprietarului mașinii. Când acesta a apăsat butonul de blocare, maşina a rămas de fapt descuiată şi hoţul a acţionat în voie.

Cel păgubit avea banii dintr-o tranzacție făcută la o casă de schimb valutar, unde a schimbat 10.000 euro în lei. Ajuns acasă, a văzut că a primit cu 343 lei mai puţin, dar a mers abia a doua zi să ceară restul de bani. Atunci a luat cu el toată suma și spune că a simțit că este urmărit de o dubă.

Pe imaginile surprinse de o cameră de luat vederi din zonă, se vede cum un individ se opreşte în fata clădirii pentru câteva momente. Când proprietarul a plecat de la maşină, hoţul se îndreaptă către autoturism, apoi iese după câteva clipe cu o  geantă în care probabil a pus banii şi se îndepărtează repede.

Poliţia a deschis un dosar pentru furt şi va analiza imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, dar şi pe traseul pe care a mers bărbatul.

S.M.