31.4 C
București
luni, 2 august 2021 - 11:17

Cum să blochezi clipurile care pornesc automat pe Facebook

spot_img

Videoclipurile nu mai necesită o interacțiune dificilă, ci pur și simplu pornesc fără sunet atunci când suntem în dreptul lor în fluxul Facebook

facebook

 Facebook a introdus videoclipurile care pornesc automat în fluxul utilizatorilor, atât pe desktop, cât și pe mobil.

Mișcarea vine pentru a-i face pe utilizatori să stea mai mult timp în cadrul Facebook și să interacționeze și cu altfel de conținut decât imaginile, scrie playtech.ro. Dar mulți sunt nemulțumiți de opțiunea autoplay.

Iată cum o puteți opri pe Android, iOS și pe desktop:

Facebook a lansat videoclipurile care pornesc automat, ca pe Instagram, pentru reclame, dar acum le-a făcut disponibile pentru toată lumea. Cele două rețele deținute de Facebook funcționează acum aproape la fel. Videoclipurile nu mai necesită o interacțiune dificilă, ci pur și simplu pornesc fără sunet atunci când suntem în dreptul lor în fluxul Facebook. Ele pot fi dezactivate pe toate dispozitivele pe care le folosiți dacă vă deranjează în folosirea zilnică a rețelei.

Facebook Autoplay pe Android

Accesați aplicația și apăsați butonul de setări – de obicei butonul tactil din stânga-jos a dispozitivului. Apăsați pe auto-play videos. Setarea automată este ca ele să se pornească doar când suneți conectați la o rețea WiFi.

Facebook Autoplay pe iOS 

Intră în SettingsSelectează FacebookSelectează Settings din interiorul meniului Selectează AutoPlaySelectează Off

Facebook Autoplay pe desktop

Intrați în setări.Accesați meniul Videos din partea stângă-jos. Bifați Off.

C.A.