14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 19:58

Cum să ai mai multă energie în mod natural

spot_img

În fiecare individ există un canal infinit de energie

energie

Vă simţiţi lipsiţi de energie? Există un canal infinit de energie care curge în mod constant prin noi, la care ne putem acorda oricând. În timp ce relaxarea şi liniştirea sunt necesare în doze mici, avem mereu nevoie să mergem înainte! 

Iată câteva sfaturi pentru a menţine nivelurile de energie la maximum, oferite de Răzvan Filip, pe site-ul gandeste.org:

Ieşiţi afară!

Dacă vreţi să aveţi mai multă energie, atunci produceţi-o! Există un flux constant de energie care curge prin noi, la care ne putem acorda. Implicaţi-vă creierul, stimulaţi-vă simţurile cu ajutorul lumii exterioare! Mergeţi în cel mai apropiat parc sau pur simplu la o plimbare în jurul blocului. Atât de multe studii au demonstrat că această activitate trezeşte anumite părţi ale creierului care nu sunt folosite de obicei şi în acest fel se crează inspiraţia şi motivaţia pentru propria viaţă!

Nu va mai uitaţi la ecranul computerului

Suntem bombardaţi în viaţa de zi cu zi cu o sumedenie de ecrane care ne prind în capcana lor şi ne distrag atenţia. Stând la calculator ziua întreagă ne oboseşte mai mult decât aţi putea crede.

Această activitate sustrage mai multă energie decât dacă am alerga în jurul globului. Pune presiune pe partea dorsală şi oboseşte ochii. Luaţi o pauză de la ecran, citiţi o carte, faceţi o mâncare, FACEŢI ceva ce crează energie, mişcare şi motivaţie de a merge înainte.

Nu mai consumaţi băuturi energizante

Şi acest lucru se aplică şi în cazul cafelei dar şi a majorităţii băuturilor carbogazoase, chiar dacă este dificil să le elimini complet. Dacă introduceţi substanţe artificiale în corp, acesta are nevoie de mai multă energie pentru a procesa aceste substanţe. Băuturi precum cafeaua, băuturile energizante etc. vă vor oferi un salt doar pe moment.

Doza de zaharuri de care aţi avea nevoie poate fi luată dintr-un sirop bogat în fructoza, pentru a obţine o energie pe care o produceţi în mod natural, aceasta fiind o soluţie de compromis în concluzie.

Meditaţi şi faceţi Yoga

Acestea sunt sursele cele mai puternice de energie. Dacă vă relaxaţi corpul şi mintea atunci faceţi exact ceea ce este nevoie pentru a vă recalibra şi a funcţiona în mod optim. Chiar şi doar de câteva ori pe săptămână este mult mai bine decât să nu practicaţi deloc.

Ascultaţi-vă coprul şi daţi-i tot ceea ce are nevoie. Ştiţi cum vă simţiţi şi ce trebuie să faceţi în legătură cu asta. Aveţi grijă de voi înşivă pentru că totul este inter-conectat. Atunci când nu aveţi grijă de corpul fizic, atunci cum aţi putea avea grijă de spiritul vostru?

Olimpia Diaconiuc