11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:57
No menu items!

Cum să-ți faci cafeaua dimineața cu smartphone-ul, în timp ce dormi. VIDEO

spot_img

Aplicația activează aparatul de cafea prin apăsarea butonului Snooze al alarmei

coffedroid

Companiile Doncafe, Beko şi McCann România au lansat prima soluţie de făcut cafea pentru cei somnoroși, care se trezesc cu greu dimineața – Snooze for Coffee. Este vorba despre o maşină de cafea conectată prin Wi-Fi la o aplicaţie pe smartphone, care declanșează dimineaţa, când apeşi „Snooze” la alarma programată, aparatul de cafea. Acesta primeşte un semnal şi începe automat să o prepare.

Potrivit studiilor realizate, femeile dorm cu 30 de minute mai puţin decât bărbaţii, pentru că ele sunt cele care se trezesc mai devreme pentru a prepara cafeaua şi micul dejul pentru restul familiei.

DESCARCĂ AICI APLICAȚIA SNOOZE FOR COFFEE – Coffeedroid

Momente Extra este un ceas cu alarmă, cu o poftă de mâncare de inspiratie. Acesta vă trezește cu cuvinte înălțătoare de înțelepciune, astfel încât să puteți crește într-un spirit bun și să fie inspirat pentru întreaga zi. Și, ceea ce este mai mult, momente Extra este primul app mobil care poate face cafeaua în timp ce ești adormit, cu condiția îl conectați la un anumit tip de mașini de cafea. Trebuie doar să apăsați amânare și mașina de cafea incepe sa faca cafea

Google Play

Olimpia Diaconiuc