28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 16:18
No menu items!

Cum răspund liderii dreptei la chemarea Elenei Udrea

spot_img

Elena_Udrea_SZ

Deputatul Elena Udrea, membru PMP, le-a lansat, luni, o invitație liderilor dreptei, respectiv PNL, PDL și Forța Civică, pentru a participa, joi, la o discuție pe tema strategiei împotriva PSD.

Susţinem orice acţiune a Opoziţie împotriva actualei guvernări. Invităm liderii Opoziţiei să avem o discuţie că moţiunea să aibă success. Nu trebuie să ne prefacem că facem Opoziţie. Aş vrea să nu duc singură această bătălie. Revenim cu invitaţia de a există o discuţie a partidelor de Opoziţie pentru a conveni asupra textului moţiunii ca acest demers să aibă success. Această discuţie ar trebui să aibă loc joi. Îi invităm pe Crin Antonescu, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, să stăm la aceeaşi masă, să trecem peste orgolii şi să fie o acţiune de succes.

Elena Udrea
deputat

Este greu de crezut, însă, că această discuție va avea loc, având în vedere faptul că doi dintre liderii partidelor de opoziție nu se află în această perioadă în țară.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a plecat, duminică, într-o vizită în SUA, la invitația Congresului Mondial Evreiesc, iar liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, se află zilele acestea la Forumul Economic Mondial de la Doha, ne-a precizat Corina Vințan. Președintele PDL, Vasile Blaga, nu ne-a răspuns la solicitarea de a ne preciza dacă dă curs invitației lansate de Elena Udrea.

D.M.