4 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 1:46
No menu items!

Cum poți scăpa mai ușor de excesul de grăsime. Încearcă cea mai eficientă metodă, la Pilates Boutique / VIDEO

spot_img

Genuflexiunile contribuie la dezvoltarea masei musculare, care este direct proporțională cu numărul de calorii arse.  Genuflexiunile reprezintă motivul pentru care vei scăpa mai ușor de excesul de grăsime atât de inestetic, spune Roxana Mera, instructor de pilates la Pilates Boutique.

Doar la Pilates Boutique, un studio cochet, situat pe strada Chiparosului, nr. 25, chiar în inima Bucureștiului (la câțiva pași distanță de Piața Alba Iulia), să faci serii repetate de genuflexiuni reprezintă o metodă pe cât de distractivă, pe atât de eficientă.

Asta, pentru că acest tip de exerciții face parte din seria celor practicate la Pilates Reformer – aparatul care nu doar că previne durerea, dar conferă “echilibru, flexibilitate și conștientizare”, după cum adaugă instructorul Roxana Mera.

Pentru rezultate rapide, este recomandat ca antrenamentul să fie practicat, însă, de cel puțin două ori pe săptămână, dar individual, sub supravegherea unui instructor personal.

Roxana – instructorul de pilates – demontrează cât de eficient, dar și cât de relaxant este un astfel de antrenament.

Tot ce trebuie să faceți este să vă faceți curaj și să încercați și voi Pilates Reformer, la Pilates Boutique.

Mai multe informații  – inclusiv despre cum vă puteți înscrie la ședințele de antrenament – dar și despre beneficiile pilates găsiți pe www.pilatesboutique.ro.

R.D.