3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 22:40
No menu items!

Cum poți cumpăra prin Internet fără să lași informații financiare personale

spot_img

Compania PayPoint România a anunţat semnarea unui parteneriat cu Ukash, companie specializată în tranzacții cu monedă electronică, potrivit unui comunicat de presă. Parteneriatul oferă consumatorilor din România posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică, pentru a face plăţi pe Internet, pe mii de site-uri la nivel mondial.

Prin acest sistem, consumatorii pot converti numerar în ”monedă electronică Ukash”, prin intermediul celor peste 7.000 de terminale PayPoint instalate în magazine de proximitate din întreaga ţară. PayPoint este o companie activă în domeniul plăţilor în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail.

Consumatorii din România sunt încă reticenţi cu privire la utilizarea cardurilor de credit sau debit atunci când fac tranzacţii pe Internet. ”Ukash este o alternativă viabilă plăţilor online cu card de credit sau de debit, oferind clienţilor posibilitatea de a utiliza numerar pe Internet, fără a fi nevoiţi să dezvăluie informaţii financiare personale. Aceasta este soluţia ideală pentru oricine este îngrijorat de fraudele online sau pentru consumatorii care nu deţin un card bancar, oferindu-le posibilitatea de a plăti şi a cumpăra de la mii de magazine online la nivel mondial”, a afirmat David Hunter, director executiv al Ukash.

Sistemul presupune folosirea unui cod de 19 caractere pe site-urile de cumpărături care acceptă această soluție. Codul se găsește pe chitanța emisă de terminalul PayPoint la care clientul plătește cash.

Vlad Bârleanu