23.7 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 12:45
No menu items!

Cum ne vor influența astrele în 2013?

spot_img

Cum ne vor influența astrele în 2013?

Previziuni astrale pentru 2013

Anul Șarpelui începe pe 10 februarie la scurt timp după Luna Nouă în Vărsător, umanitar al zodiacului. Acest an este destinat pentru progres constant și atenția la detalii. Concentrarea și disciplina vor fi necesare pentru tine pentru a vă realiza ceea ce vă propuneți. Ar fi bine să dovedim seriozitate, prudenţă, realism, maturitate şi responsabilitate în afaceri si sexualitate. În lipsa integrităţii şi a seriozităţii în respectarea angajamentelor şi a obligaţiilor financiare sau intime, putem avea surprize neplăcute. Sunt vizate, în mod special, locul de muncă, economia globala, bursa de valori, politica, natura, Pământul şi viaţa.

Relaţiile de familie vor fi mai importante pentru noi şi începem să acordăm mai multă atenţie sufletului şi vieţii noastre interioare. Realitatea va prinde contur, obligându-ne să acceptam un nou stil de viaţă, căci ritmul va fi mai accelerat în toate domeniile. Anul 2013 ne va schimba viziunea asupra normalului, anunțând schimbări pe multe niveluri ale existenței și situații imprevizibile, foarte dinamice, care fac parte din procesul creării unei noi realități. Vom trăi mari provocări, cel mai puternic simțindu-le Berbecul, Racul, Balanța, Capricornul și toți cei care au ascendentul sau planetele personale în aceste semne.

Conform calendarului chinezesc, 2013 este anul Șarpelui de Apă.

Șarpele este o creatură agresivă. Preferând predictibilitatea e predispus la scandal și haos. Singurătatea este o preferință  Saturn așa că nu e de mirare că Saturn are astfel o puternică influență în cursul anului Snake. În 2013 horoscop Saturn este în relație armonioasă cu Mercur, planeta de comunicații; Neptun, legătura noastră cu intreagul cosmic, și Chiron, vindecatorul rănit.  E greu chiar și când e bine. O nouă ambiție este că măreția vă inspiră să fie tot ce poate fi, și să vă ofere indicii pentru a atinge efectiv obiectivele. Saturn știe cum să-și asume responsabilitatea. Și, anul Snake, de asemenea, adaugă un plus de responsabilitate.

Fiți foarte atenți cu munca dumneavoastră în acest an 2013. Semnarea documentelor de orice fel necesită o atenție deosebită. Horoscopul prezice acesta este un an bun pentru a începe munca ce prezintă detalii importante cum ar fi cercetare și investigare. Șarpele de Apă are o energie mascată, care poate fi în avantajul tău. „Găsește găurile din buclă”.

Îm anul 2013 se recomandă culorile închise, gândirea pozitivă și răbdarea în tot ceea ce ve-ți face, „încet și sigur”.

Sursa: gotohoroscope.com, elystar.ro, astrodex.ro

C.N.