33 C
București
duminică, 7 august 2022 - 19:53
No menu items!

Cum ne influențează Eclipsa Inelară de Soare în Gemeni?

spot_img

Te simți hipersenzitiv, hiperintuitiv, mai aventuros decât de obicei și dornic de noi experiențe? Simți că cea mai bună variantă a ta este la o întindere de braț de tine? Ei bine, însemnă că Eclipsa Inelară de soare în Gemeni își face deja simțită prezența.

O eclipsă inelară de Soare se produce atunci când Luna trece prin fața Soarelui. Soarele nu va fi eclipsat în totalitate, ci va apărea pe cer sub forma unui inel strălucitor. Momentul astral exact, în cazul acesta, Eclipsa inelară de Soare în Gemeni, se va produce, joi, 10 iunie, la ora 15:53, ora României, când Soarele se va întâlni cu Luna la gradul 19:47 Gemeni, în apropierea Nordului Nord în Gemeni.

Influența puternică a Eclipsei se resimte în perioada 5-15 iunie 2021. Este o perioadă intensă, o perioadă-portal,  perfectă pentru dezvoltarea pe toate planurile, în special pe cel spiritual. Este timpul pentru introspecție,  pentru noi începuturi, dar și pentru a pune punct unor lucruri care îți împiedică evoluția personală. Ai face bine să-ți asculți instinctele, în special în aceste zile, pentru că în tine vei găsi cele mai bune răspunsuri pentru orice frământări ai avea!

Această Eclipsă este a doua din sezonul de eclipse, după eclipsa totală de Soare în Săgetator de pe data de 14 decembrie 2020. Va fi vizibilă în anumite părți din Canada, Groenlanda, Polul Nord și Siberia. În nordul Asiei, Europei, Statelor Unite, aceasta se va vedea ca o Eclipsă parțială de Soare. În România, Eclipsa va putea fi observată, de asemenea, ca o Eclipsă parțială, în partea de Nord a țării (Satu Mare, Maramureș, Suceava, Botoșani).