2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 9:04
No menu items!

Cum le copiază Elena Udrea pe surorile Băsescu

spot_img

Elena_Udrea_SZ

Face ce face Elena Udrea și copiază întocmai pereferințele familiei prezidențiale. Întâi și-a tăiat breton precum Elena Băsescu. Apoi s-a făcut moșiereasă la Nana. Chiar dacă nu i-a ieșit figura întocmai, neputând să cumpere tot atâtea hectare cât familia Băsescu, ea s-a asociat la moșia prezidențială.

udrea_eba

Mai nou, Ioana Băsescu a devenit modelul Elenei Udrea. Model în ce privește gustul pentru o anumită marcă de mașină. Dacă până mai ieri, blonda de la PMP circula cu un luxos Mercedes, de când a divorțat și s-a lansat cu noul ei partid în lupta electorală, a realizat brusc că o mașinuță mai mică se parchează mai ușor prin București. Așa că și-a achiziționat nici mai mult, nici mai puțin decât un Fiat 500, alb, identic cu cel deținut de Ioana Băsescu! Cu acest Fiat alb a descins și ieri, la volan, în comuna Nana.

udrea_ioana

Nu numai mașinuța albă, aceeași marcă, a remarcat Udrea la Ioana Băsescu ci și vestuța de fâș pe care fiica președintelui obișnuia să o poarte. Așa că Elena Udrea s-a îmbrăcat, în vizita de la Nana, cu o vestuță sport de fâș vișinie.

ioana b

Nicoleta Vera