6.5 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 18:08
No menu items!

Cum îl răsplătește Florin Cîțu pe Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății în Guvernul Orban

spot_img

Premierul Florin Cîţu a anunțat, miercuri, că a apelat la fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru, care va fi consilier onorific pe probleme de sănătate, după demisia Ioanei Mihăilă, în plină pandemie.

„Este o situaţie importantă, românii trebuie să ştie foarte bine că guvernarea merge mai departe, avem de gestionat o pandemie. Şi aici sunt dezamăgit că un ministru al Sănătăţii poate să lase un minister fără conducere în plină pandemie, când avem deja două mii de cazuri de infectare şi sunt peste patru sute de persoane la ATI. Dar asta este, mergem mai departe. L-am rugat pe domnul Nelu Tătaru să fie consilier onorific, ca să preia şi să meargă să gestioneze această situaţie”, a declarat Florin Cîţu, miercuri după-amaiză, la Ploieşti, după evenimentul de inaugurare a Palatului Justiţiei.

După demisia Ioanei Mihăilă, Cseke Attila a fost numit interimar la Ministerul Sănătăţii.

Nelu Tătaru a fost ministru al Sănătății în Guvernul Orban și schimbat din funcție atunci când în negocierile pentru formarea coaliției PNL USR PLUS, portofoliul a fost dat formațiunii conduse de Barna și Cioloș, care l-au nominalizat pe Vlad Voiculescu. Ulterior, Nelu Tătaru și-a declarat susținerea pentru candidatul Florin Cîțu la șefia PNL.

                                                                                                                   Adina Silav