10.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 18:43

Cum îi încaieră Iohannis pe Boc și Predoiu

spot_img

Candidatul anunțat al PDL la prezidențiale, Cătălin Predoiu, este deranjat de susținerea necondiționată pe care Emil Boc i-a declarat-o lui Klaus Iohannis

catalin-predoiu-si-emil-bocCătălin Predoiu – candidatul PDL la alegerile prezidențiale și prim-vicepreședinte al PDL – este deranjat de susținerea necondiționată pe care fostul președinte democrat-liberal Emil Boc i-a declarat-o, miercuri, lui Klaus Iohannis.

Astfel, Boc a declarat miercuri că preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, “pare a fi candidatul PNL şi PDL” la prezidenţiale şi că acesta porneşte “cu prima şansă” în alegeri. Boc a precizat că îl susţine pe Iohannis “cu toată convingerea” şi că-i va face campanie “total“.

Iohannis porneşte cu prima şansă. Dacă îşi va consolida drumul pe care se află acum, îl va bate pe Ponta la prezidenţiale. Totul depinde de cum va evolua de acum înainte şi eu cred că pleacă cu un start bun, cu un beneficiu de imagine, cu o experienţă de primar, cu imaginea unui om serios care ce a spus a făcut şi care cred că va prinde la români. Ponta are de astăzi un adversar redutabil. Astăzi, cel mai probabil, Iohannis pare a fi candidatul PNL şi PDL la prezidenţiale şi spun cu o şansă mare de a câştiga alegerile dacă îşi urmează parcursul de până acum. Îl susţin cu toată convingerea şi voi face campanie pentru Iohannis cât îmi va fi cu putinţă. Total, adică.

Emil Boc
fost președinte PDL

Cătălin Predoiu i-a dat replica lui Emil Boc, arătând că, în cazul în care acesta din urmă ar fi fost desemnat candidatul PDL la prezidențiale, el l-ar fi susținut. “Având în vedere cele petrecute în ultimele luni, nu este o surpriză. Regret şi acum că nu a intrat în competiţia internă (Emil Bocn.r.). Dacă ar fi câştigat-o, eu l-aş fi susţinut pe el, nu pe altcineva“, a declarat Predoiu pentru MEDIAFAX.

Raluca Dan