0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 19:58
No menu items!

Cum îţi pui în valoare bronzul?

spot_img

Cum îţi pui în valoare bronzul?

Dacă ai reuşit să obţii un bronz senzaţional, este momentul să îl evidenţiezi aşa cum merită. Poţi face acest lucru cu ajutorul machiajului, dar și prin vestimentaţie.

 Tenul frumos bronzat și machiajul adecvat fac echipă bună, însă nu îți ascunde bronzul sub o mască de fond de ten. Bronzul acoperă destul de bine imperfecțiunile, așă că, teoretic, nu ai nevoie decât de o cremă hidratantă sau o cremă pentru strălucire.

 Nuanţele pastelate sunt ideale pentru evidenţierea bronzului, întrucât creează un contrast fabulos între material şi piele. Rozul prăfuit este o alegere foarte bună, roşul corai şi verdele lime fiind de asemenea două nuanţe puternice care pot pune în valoare pielea bronzată.

Detaliile aurii sau piesele vestimentare aurii te ajută să ai un look preţios, luxos. Un colier auriu va atrage atenţia asupra tenului şi decolteului bronzat, în timp ce o pereche de pantofi cu vârf metalic va evidenția picioarele frumos bronzate.

Albul pe o piele bronzată arată minunat şi te ajută să arăţi ca o adevărată divă. Știu că albul poate da iluzia de îngrășare, însă poti trișa acest efect optic purtând materiale vaporoase sau te poți îmbrăca din cap până în picioare în alb, deoarece se creează un efect de alungire.

Negrul arată la fel de bine pe o piele bronzată precum albul, însă este recomandat mai ales în ţinutele de seară.

Pe perioada verii sau până când reuşeşti să-ţi menţii bronzul, îţi sugerăm să te fereşti de nuanţele închise şi de cele slab definite, deoarece tind să estompeze culoarea bronzului.

R.M.