14.6 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 4:28
No menu items!

Cum are grijă de copii Primăria Sectorului 6

spot_img

De la ultima furtună, gardul Școlii 156 este prăbușit pe trotuar, dar nici Primăria, nici Administrația Școlilor Sector 6 nu fac reparații

Primaria_Sector 6

Angajații Primăriei sector 6, condusă de Rareș Mănescu, pun în pericol viața copiilor. Pe strada Dealul Țugulea, unde sunt numai blocuri, și pe unde trec, zilnic, zeci de copii, gardul Școlii 156 este prăbușit pe trotuar. În imediata apropiere este și o grădiniță, frecventată, zilnic, de alte zeci de copii și părinți.

Administrația Școlilor, subordonată Consiliului Local al Sectorului 6, nu a mutat nici măcar o piatră din acel gard prăbușit, copiii fiind în pericol să se accidenteze în orice moment. Angajații Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) au curățat copacii de crengile căzute și au plecat. Gardul a rămas prăbușit pe trotuar, blocând accesul în incinta Școlii 156.

Gard Scoala 156 (1)

Conducerea Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 a avut însă grijă să plătească peste 2 milioane de lei pentru reactualizarea documentației tehnice privind modernizarea mai multor străzi și trotuare. Alte cheltuieli prioritare sunt pentru lucrări de instalații de irigare, 900.000 de lei, și încă 2,55 milioane de lei pentru amenajarea parcului ANL Brâncuși. Alte 2 milioane de lei sunt alocate pentru consolidarea, extinderea și modernizarea Cinematografului Favorit, iar gardul pentru împrejmuirea Parcului Drumul Taberei costă peste 540.000 de lei. În ultimele luni, conducerea ADPDU Sector 6 a avut nevoie și de o utilitară, pentru care a plătit încă 80.000 de lei.

Gard Scoala 156 (2)

 Ștefan Etveș