10.5 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 14:11
No menu items!

Cum arată Katie Piper după ce fostul iubit i-a distrus chipul cu acid sulfuric și medicii i-au reconstruit fața

spot_img

katie_piper

Katie Piper este o tânără care lucra ca model și spera să își construiască o carieră în industria mediatică. Din păcate, visele i-au fost curmate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a plănuit un atac asupra sa și i-a schimbat radical viata, scrie perfecte.ro.

Bărbatul a aranjat ca un prieten să îi arunce lui Katie acid sulfuric pe față, desfigurând-o, cauzându-i daune iremediabile la un ochi și supunând-o unui lung proces de recuperare fizică și psihică.

Katie s-a supus unei intervenții chirurgicale istorice, în care medicii i-au înlăturat toată pielea de pe față și au reconstruit-o apoi cu un substitut și cu grefe. Supraviețuitoare a primei operații de acest fel, Piper și-a deschis la scurt timp de la recuperare o fundație și s-a dedicat salvarii altor femei care au trecut prin aceeași situație.

katie-piper-pride

În plus, ea a devenit personalitate TV și a publicat cărți despre tragedia prin care a trecut, dorindu-și să facă publice atacurile chimice și să le atragă oamenilor atenția că există victime ale unor astfel de gesturi crude și a unor oameni bolnavi.

C.A.