9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 13:05
No menu items!

Cum arată iubita regretatului Paul Walker. FOTOGALERIE

spot_img

Paul-Walker 

Paul Walker a fost un actor discret, care nu și-a expus viața personală în fața camerelor de filmat și și-a trăit în tăcere povestea de dragoste cu iubita lui.

Celebrul actor în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața sâmbătă, într-un accident de mașină din California, alături de bunul său prieten Roger Rodas. Cei doi se aflau la bordul unei mașini sport, când șoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit de un stâlp și a luat foc, scrie perfecte.ro.

Vestea a venit ca o lovitură atât pentru colegii de breaslă, cât și pentru familia lui.

Actorul a lăsat în urmă o fiica în vârstă de 15 ani, care se mutase de curând din Hawaii în California pentru a fi cât mai mult timp alături de el, dar și pe logodnica lui, cu care avea o relație de aproximativ 7 ani.

Jasmine Pilchard Gosnell, iubita regretatului actor, alături de care acesta a fost surprins în repetate rânduri de paparazzi, are 23 de ani și este studentă la o universitate din California. Rudele ei au declarat pentru diverse publicații online că tânăra este distrusă de pierderea partenerului ei de viață și că toată lumea o susține și încearcă să o ajute să depășească momentul critic din viața ei.

C.A.