9 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 13:12
No menu items!

Cum arată Dana Rogoz la o lună după naștere și ce critici a primit pentru silueta sa

spot_img

 dana rogoz

Dana Rogoz, proaspătă mămică, este foarte mândră de silueta ei, la 3 săptămâni de la naștere. Vedeta recunoaște că a contat foarte mult moștenirea genetică, nefiind predispusă la îngrășare după sarcină.

“Sunt mândră de talia mea de după naștere, sunt mândră de genele mele bune. Vă zic, am avut noroc cu o sarcină și o recuperare ambele super ușoare. Vlăduț a fost tare bun cu mine!”, a mărturisit Dana Rogoz, pe blogul personal.

dana rogoz1

Afirmațiile, dar și imaginile, au atras unele critici și au stârnit frustrare în rândul altor mămici care au născut în aceeași perioadă cu Dana.
„Nu uita că ești un exemplu, adică oamenii o să ia exemplu și nu toată lumea e așa de norocoasă ca tine, astfel că există posibilitatea ca fetele astea să se înfometeze după naștere”, i-a spus o prietenă pe o rețea de socializare.

„Am repetat de câte ori am avut ocazia că am fost norocoasă – nu m-am înfometat o secundă. Și nu cred că e bine să-ți iei vreun model, nici în sarcină, nici după. Fiecare femeie are metabolismul ei, are ritmul ei sănătos în care își va reveni la formele de dinainte. Fetelor, am încredere în voi că nu veți lua decizii greșite, care să vă pună sănătatea voastră sau a bebelușilor în pericol.Cred că toate mămicile se uită cu uriașă bucurie la copiii lor. Asta contează cel mai tare”, a replicat Dana Rogoz.

C.A.