-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 4:23
No menu items!

Cum arătau în tinerețe vedetele „plinuțe” de astăzi

spot_img

Cum-aratau-in-tinerete-vedetele-grasute-de-astazi
Astăzi sunt vedete de care toată lumea a auzit și de multe ori le-am apreciat curajul și voința atunci când s-au aruncat în lupta cu kilogramele, însă puțini dintre noi ne-am imaginat cum arătau “grăsuțele celebre” de astăzi, în adolescență, potrivit ele.ro.

Minodora

minodora1

Minodora a devenit un exemplu de ambiție, după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. Cântăreața ajunsese la 98 de kilograme când a luat decizia de a spune “stop”. Minodora spune că s-a îngrășat din cauza pilulelor contraceptive pe care le-a luat, fără recomandarea medicului.

minodora 2

La 14 ani, atunci când s-a lansat în muzică, Minodora era o tânără suplă și delicată, preocupată de felul în care arăta.

Monica Anghel

monica anghel 1

Deși este o femeie cu forme, Monica spune că e mulțumită de felul în care arată, după ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus.

monica anghel 2

În tinerețe, cântăreața nu a avut probleme cu greutatea, miza pe aerul provocator, însă look-ul pe care îl adoptă o făcea să arate mult mai matură.

Adriana Bahmuțeanu

adriana 1

Adriana Bahmuțeanu a avut de-a lungul timpului oscilații în greutate și oricâte diete a ținut, nu a reușit să scape definitiv de burtică și colăcei. De aici a venit probabil și ideea unei afaceri pe care Adriana a demarat-o și care constă într-un atelier ce realizează haine pentru femeile plinuțe.

adriana 2

Ozana Barabancea

ozana 1
Ozana Barabancea a reuțit să slăbească 40 de kilograme, după ce s-a îngrășat brusc, din cauza unui tratament medicamentos. Soprana a devenit un model pentru multe femei care își doresc să slăbească, deși nici ea nu a scăpat definitiv de surplusul de kilograme.

ozana 2

Teo Trandafir
teo 1

Atunci când a debutat pe sticlă, Teo avea destul de multe kilograme în plus. Ulterior,
ajutată de un nutriționist, a slăbit considerabil.

teo 2
Indiferent de numărul kilogramelor pe care le-a avut de-a lungul timpului, Teo a vorbit de fiecare dată deschis despre problemele ei de greutate, reușind astfel să ajute și alte femei aflate în situația ei.

R.M.