2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:16
No menu items!

Cum arăta Priscilla înainte de operația estetică de la Spitalul de Arși

spot_img

Priscilla_nas_SZ

Priscilla Gutiță – o tânără de 22 de ani din Capitală, care a făcut primul pas către lumea mondenă pozând în pagina 3 a tabloidului “Click” – a fost surprinsă vineri, de jurnaliști, la intrarea în Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri, unde venise pentru o consultație în urma operației estetice (rinoplastie / operație pentru remodelarea nasuluin.r.) suferită de curând în unitatea medicală.

Priscilla

Cum consultul urma să aibă loc chiar în timpul perchezițiilor derulate de procurori, jurnaliștii au fost interesați de detalii legate de intervenția chirurgicală la care a fost supusă Priscilla. Tânăra nu s-a intimidat în fața camerelor și a răspuns tuturor întrebărilor, confirmând astfel suspiciunile anchetatorilor.

Priscilla Gutiță a declarat cu seninătate că a fost operată în Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri de pe Calea Griviței, din sectorul 1  și că a ales unitatea medicală de stat, pentru că aceeași intervenție într-o clinică privată ar fi costat-o mai mult. În plus – cu aceeași seninătate – tânăra a precizat că a plătit pentru intervenție 2.500 de euro – bani pe care i-a dat asistentei medicului care a operat-o.

R.D.