10 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 5:56

Cum și-a scris Radu Mazăre demisia din funcțiile PSD. Ce i-a răspuns Ponta

spot_img

Radu Mazăre s-a dat cu caiacul vreo două ore, apoi și-a chemat un prieten care să-i înregistreze demisia din funcțiile deținute în PSD

mazare

Radu Mazăre a fost audiat la DNA Constanța, într-un dosar prvind vânzări de terenuri din 2007.

Referitor la demisia din funcțiile deținute în PSD, primarul Constanței spune că a trimis pe cineva la registratură cu hârtia.

Ieri, după ce m-am plimbat cu caiacul o oră și 50 de minute, l-am chemat pe domnul Hăgădău (n.r. viceprimarul), și am scris demisia. Nu îmi mai trebuie politică… 90% NU, nu mai vreau, nu îmi mai trebuie, nici care și nici defilări. Este prietenul meu (n.r. Hăgădău) și l-am chemat să aducă hârtie și pix să scriu demisia și să o înregistreze. Doar nu era să umblu eu pe la registratură să o înregistrez.

Radu Mazăre

Întrebat dacă după anunțul demisiei a fost sunat de Victor Ponta, președintele PSD, Mazăre a spus că nu l-a sunat nimeni de la București, și vorba lui Lucian Bolcaș, este “un partid cu lideri complexați și timorați”.

Întrebat la rândul său despre demisia lui Mazăre de la șefia organizației PSD constanța, Victor Ponta a spus că îl înțelege pe primarul Constanței.

Complexat nu e și îmi pare rău o să îl sun eu, dar probabil că cine mai are curaj să vorbească la telefon în ziua de azi. Îmi pare rău de ce i se întamplă, și dacă vreodată am avut de reproșat ceva, o fac în privat, dar stilul ăsta în care nu poți sta nicăieri că apare o problemă, îl cred.

Victor Ponta, președinte PSD

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a demisionat din toate funcțiile deținute în PSD și a rămas simplu membru al partidului. El a precizat că, în curând, va renunța și la mandatul de edil. Imediat a apărut prima candidatură la Primăria Constanța, în persoana liderului PNL Constanța.

S. Marinescu