28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 15:27
No menu items!

Cumătrul lui Traian Băsescu, audiat la DNA în dosarul retrocedărilor

spot_img

Prințul Paul de România și Prințesa Lia au fost citați pentru a da declarații

BAsescu_Paul de Romania 2_SZ

În dosarul retrocedărilor ilegale de păduri apare și cumătrul lui Traian Băsescu, respectiv prințul Paul de România, alături de soția sa, Lia.

De altfel, procurorii DNA Brașov i-au chemat la audieri pe Prințul Paul și Prințesa Lia. Cei doi ar trebui să sosească la sediul DNA Brașov, miercuri, la ora 16.

Fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia, Carol Ferdinand, a fost botezat, în urmă cu patru ani, de preşedintele Traian Băsescu şi de soţia acestuia, Maria Băsescu, care au fost însoţiţi de fiicele lor, Elena şi Ioana.

Numiții Al României Paul Philippe și A României Lia Georgia, cu sprijinul juristei acestora, Ciocoiu Alina Carmen, pretinzând că sunt moștenitorii bunurilor deținute de Casa Regală A României, au cumpărat influență de la Iacob Sorin Ion, care le-a promis că va interveni, direct sau indirect (cu sprijinul altor persoane) pe lângă funcționari cu atribuții în materia reconstituirii dreptului de proprietate pentru obținerea mai multor bunuri imobile (terenuri și clădiri). Referitor la aceștia, un prim obiectiv îl reprezintă reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier de aproximativ 30.000 de ha situat pe raza orașului Broșteni, jud. Suceava,au făcut demersuri şi au încercat , să capaciteze  Comisia locală de fond funciar Broșteni, să se pronunţe favorabil asupra unei cereri mai vechi formulate de Al României Paul-Philippe

dosar DNA