14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 19:30

Culmea surprizei de 8 Martie! Când “stripperii” de la DIICOT îți bat la ușă ca să te rețină pentru trafic de droguri

spot_img

O femeie din satul Cărpiniş (județul Timiș) a fost sigură că are parte de surpriza vieții ei când “mascații” i-au bătut la ușă de 8 Martie. Ea le-a deschis plină de entuziasm “stripperilor deghizați în polițiști DIICOT”, care veniseră să-i percheziționeze pensiunea.

În final, femeia a fost reținută pentru trafic de droguri.

Potrivit anchetatorilor, fiul femeii, student în anul 5 la Facultatea de Medicină din Târgu Mureş, vindea cannabis, în timp ce mama lui se ocupa de creşterea plantelor din care tânărul obţinea stupefiantele.

Studentul venea sistematic acasă pentru a se aproviziona cu cannabis pe care-l vindea apoi, în Târgu Mureş. Acolo, tânărul locuia cu chirie într-un apartament, împreună cu un alt bărbat, apartament în care procurorii DIICOT Braşov au descins şi, în prezenţa celor doi, l-au prins în flagrant pe unul dintre consumatori, cercetat sub control judiciar. În locuinţă s-au găsit un kilogram de cannabis şi 30 de pastile de ecstasy, potrivit libertatea.ro.

Anchetatorii braşoveni au descins pe 8 Martie şi la pensiunea deţinută de mama studentului, în satul Cărpiniş. Surse judiciare susţin că, în momentul în care femeia i-a văzut pe mascaţi intrând în pensiune, a fost convinsă că fiul i-a pregătit o surpriză de Ziua Femeii. Mai exact, că este vorba despre stripperi deghizaţi în mascaţi.

Femeia, fiul ei, dar şi bărbatul cu care acesta din urmă locuia în Brașov au fost arestaţi pentru trafic de droguri.

R.D.