3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 13:04
No menu items!

Cu cine a mers PSD la Cotroceni. Ciolacu: “Nu renunțăm la anticipate”

spot_img

Delegația PSD la Palatul Cotroceni îi are în componență pe Alexandru Rafila și Adrian Streinu Cercel, alături de Sorin Grindeanu, Paul Stănescu și de președintele PSD, Marcel Ciolacu. 

Consultările lui Klaus Iohannis cu PSD au început la 11.30, după ce delegația PNL a discutat cu președintele doar 15 minute. 

Înaintea întâlnirii de la Cotroceni, Marcel Ciolacu a declarat că, pentru PSD, urgenţa este discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis despre pandemie. Liderul PSD nu a dorit să spună cu ce mandat merg social-democraţii la consultări, dar a arătat că este greu în acest moment să se producă alegeri anticipate.

”Urgenţa românilor este să discutăm cu preşedintele problema pandemiei” a spus Ciolacu, la sediul PSD. 

Întrebat dacă a renunţat la scenariul alegerilor anticipate, liderul PSD a spus că nu a renunţat, însă a nuanţat: “Ştiam foarte bine că anticipatele nu se pot face în acest moment, ţinând cont şi de pandemie şi de Constituţie, dar credem în continuare că, după un asemenea eşec al guvernării de dreapta, varianta cea mai bună este întoarcerea la români”, a spus el. 

Ciolacu nu a dorit să comenteze propunerea PNL, Nicolae Ciucă. “E treaba liberalilor, nu am nicio problemă!”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

El nu a vrut să comenteze cu ce mandat merge PSD la Palatul Cotroceni şi nici dacă ar susţine varianta Ciucă premier. “Nu am spus asta! Nu mă puneţi să spun decizii pe care nu le-am luat”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

Raluca Dan