2.5 C
București
luni, 4 decembrie 2023 - 4:30
No menu items!

CSAT în Republica Moldova. Exploziile din Transnistria, în vizorul serviciilor de informații

spot_img

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat, marți, Consiliul Suprem de Securitate în legătură cu incidentele din regiunea transnistreană. Și Serviciul de informații de la Chișinău a lansat un apel la populație, să nu intre în panică și să se informeze din surse oficiale.

„Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă astăzi ședința Consiliului Suprem de Securitate în legătură cu incidentele din regiunea transnistreană”, anunță Președinția Republicii Moldova. Ședința va avea loc la ora 13, iar în jurul orei 15, Maia Sandu va face o conferință de presă pentru a anunța concluziile.

Mai multe explozii au izbucnit, marți dimineață, în regiunea separatistă Transnistria. Două antene radio care transmiteau posturi de radio din Rusia au fost avariate, a anunțat Ministerul de Interne. 

Serviciul de Informații și Securitate din Republica Moldova a lansat imediat un apel la populație, să acționeze cu calm și să se abțină de la distribuirea informațiilor din surse neverificate, în special a celor care incită la ură și război.

E. Stan