21.2 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 19:55
No menu items!

Cristoiu publică fragmente din jurnalul Elenei Udrea despre influența lui Coldea și a lui Maior pe scena politică

spot_img

Ion Cristoiu a publicat, joi, fragmente din jurnalul Elenei Udrea,scris de aceasta, în perioada 4 noiembrie 2014 (după anunţarea rezultatelor finale din primul tur ale prezidențialelor) – 28 ianuarie 2015. Fostul ministru a făcut referire la influența și planul lui Florian Coldea, dar și al lui George Maior, de a controla scena politică.

Ion Cristoiu a publicat aceste fragmente în calitate de unic deținător al acestui jurnal, după ce Elena Udrea l-a somat, pe Facebook, să facă publice memoriile sale, după acuzațiile lansate de Sebastian Ghiță în cadrul interviului-serial difuzat pe evz.ro.

„Așa cum am mai arătat, Elena Udrea paria pe declararea lui Klaus Iohannis drept incompatibil de către Înalta Curte, după ce la somația lui George Maior, Horia Georgescu, în stilul Vrei nu vrei, bea Grigore agheazmă!, a depus din partea ANI cererea de celeritate. Jurnalul ne dezvăluie o Elena Udrea care, deși toată lumea o asigură că Klaus Iohannis e ca și scos din cursă prin declararea ca incompatibil, suspectează, cu intuția de femeie, că e trasă pe sfoară. Unul dintre cei care o asigură că totul merge ca pe roate e chiar Traian Băsescu”, scrie Ion Cristoiu pe blogul său.

CITEȘTE AICI FRAGMENTELE DIN JURNALUL ELENEI UDREA

Andrei Tudor