1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 9:14
No menu items!

Cristina Trăilă, cu Ponta la judecată

spot_img

Cristina Trăilă îl cheamă pe Ponta în instanţă pentru denigrare, calomnie şi insulte pe care premierul le-a proferat la adresa ei, plângere în care preşedintele organizaţiei de femei a PDL cere daune pentru repararea onoarei sale în valoare de 100.000 de euro.

,,Astăzi vreau să vă anunţ că am introdus cererea de chemare în judecată în ceea ce priveşte minciunile pe care le-a aruncat de-a lungul timpului dl. Ponta la adresa mea. Îl avertizez pe domnul Victor Ponta că, cu fiecare minciună care o va spune din acest moment, se va alege cu o nouă plângere în instanţă până când va învăţa că un om politic nu are dreptul să mintă indiferent de care îi sunt obiectivele politice. Victor Ponta trebuie să înceteze să mintă şi să arunce cu noroi afectând demnitatea funcţiei de prim ministru. Îşi ascunde propria incompetenţă căutând ţap ispăşitor acolo unde el nu există. Lucrul acesta îl va demonstra şi instanţa de judecată”, a spus Trăilă.

Preşedintele organizaţiei de femei a PDL a precizat că plângerea depusă este pentru denigrare, calomnie şi insulte. ,,Plângerea are ca obiect acuzele pe care Victor Ponta le-a adus în această perioadă referitoare la fondurile europene, la activitatea pe care am desfuşurat-o în ANRMAP, minciunile pe care le-a afirmat în ciuda faptului că are documente pe care, evident ca jurist ar trebui să le citească, infirmă spusele sale. Prin urmare pentru denigrare, calomnie şi pentru insulte, domnul Victor Ponta va fi chemat în instanţă”, a întărit liderul PDL.

Potrivit cererii de chemare în judecată, se arată că Trăilă îi cere lui Victor Ponta ,,scuze publice şi retractarea declaraţiilor” referitoare la persoana sa, precum şi daune în valoare de 100.000 de euro. (A.M)