Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri. Familia regală deplânge moartea jurnalistei și a transmis un mesaj emoționant

Familia Cristinei Ţopescu a decis ca trupul jurnalistei să fie incinerat, urmând ca cenuşa să ajungă la mama ei. Incinerarea Cristinei Ţopescu va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie,

la Crematoriul Vitan- Bârzeşti din Bucureşti unde va fi oficializată o slujbă,

după care cenuşa sa va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama sa, în prezent.

Surse INML au declarat că cea mai probabilă cauză a morţii Cristinei Ţopescu ar fi un infarct.

Medicii legişti au concluzionat că ar fi decedat cu puţin timp înainte de Revelion.

Vedeta TV a fost găsită de polițiști, duminică seară, în locuința sa din orașul Otopeni.

Luni, medicii legiști au efectuat autopsia în urma căreia urmează să se stabilească cu exactitate cauza decesului.

Familia regală a trimis, luni, un mesaj prin care își exprimă profundul regret pentru dispariția jurnalistei Cristina Țopescu.

„Vestea morții premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primită cu nespusă tristețe

de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de Alteța Sa Regală Principele Radu.

Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului.

În mai 2005, Cristina Țopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit „Regele Mihai – Nihil Sine Deo” și produs de La Fix Media Production.

În iunie 2012, Cristina Țopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit condoleanțe familiei îndoliate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu!”, este mesajul transmis de Familia Regală a României, postat pe Facebook.

NICIUN COMENTARIU