5.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 8:04

Cristiano Ronaldo are o relație homosexuală. Cine este iubitul său. Galerie foto

spot_img

Informații și fotografii apărute recent pe rețelele sociale și în anturajul echipei Real Madrid confirmă că fotbalistul portugher Cristiano Ronaldo are o relație de dragoste cu un alt bărbat – marocanul Badr Hari, luptător în circuitul profesional K1.

Presa spaniolă a dezvăluit că Ronaldo se duce foarte des în Maroc pentru a-și petrece timpul cu Badr Hari, iar relația lor este mai mult decât una de prietenie. Cei doi au aceeași vârstă – 30 de ani.

Fotbalistul se folosește de avionul personal pentru a se deplasa de la Madrid în Maroc, după antrenamente, de trei-patru ori pe săptămână, situație care afectează viața sportivă a portughezului, din punctul de vedere al clubului de fotbal.

Recent, Ronaldo, care a câștigat de trei ori Balonul de Aur, a postat o serie de fotografii din vacanțele petrecute împreună cu Hari.

Cea în care apare în brațele marocanului este însoțită de comentariul ”Proapăt căsătoriți”. Într-o altă fotografie, cei doi apar cu explicația scrisă ”nuntă”.

În ultimii ani, Ronaldo a avut relații cu mai multe femei celebre din industria modei și din lumea mondenă – Irina Shayk, Alessia Tedeschi sau Maja Darving.

Atașamentul lui Ronaldo pentru modă, accesorii și îngrijirea excesivă a corpului au pus în discuție sexualitatea sa. Ronaldo a respins astfel de speculații și a declarat: ”Sunt liniștit în privința sexualității mele, deci nu este o problemă pentru mine”.

În afara vieții sportive, Badr Hari este cunoscut pentru relații cu mai multe femei și pentru comportamentul agresiv în public, în cel mai recent caz acesta fiind surprins pe camere când lovea recepționistul unui hotel din Casablanca.