2.2 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 16:36
No menu items!

Cristian Ghinea îi răspunde lui Rareș Bogdan: “Să te tot plângi pe subiect e ca în bancul cu impotentul care spune că măcar atârnă frumos”

spot_img

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, i-a dat replica lui Rareș Bogdan care a comentat, sâmbătă că dacă Marcel Boloș de la PNL deținea portofoliul fondurilor europene, PNRR era deja aprobat, nu ca acum, când o să fie la toamnă din cauza ministrului Ghinea.

“Faptul că sunt elegant cu partenerii de coaliție și mă abțin să comentez ce am preluat, văd că nu e nici înțeles, nici apreciat.

Și încă ceva: campania internă din PNL e una, dar ideea asta că PNL ne-a făcut vreo favoare lăsând niște ministere la USR PLUS e o fudulie profund jignitoare.

Domnule Rareș Bogdan, USR PLUS conduce ministere importante pentru că avem voturi reale în spate. Și o facem bine.

Să te tot plângi pe subiect e ca în bancul cu impotentul care spune că măcar atârnă frumos.

Mă opresc aici. Am muncit cu toți colegii din guvern, inclusiv din PNL, cu prim- ministrul, enorm în aceste luni. Avem un PNRR echilibrat între prioritățile tuturor partenerilor, acceptat de Comisie. Mai e puțin. Avem de condus o țară.

Cer responsabilitate în declarații – sunt multe voci care vor să nu reușim, dar adulții din cameră reușesc să livreze”, a scris Cristian Ghinea pe Facebook.