11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 23:24

Cristian Ghinea: “Cîțu mi-a propus să rămân ministru. L-am refuzat”

spot_img

Premierul Florin Cîțu vrea să reînnoade relația cu USR PLUS. O confirmă și dezvăluirea făcută într-un mesaj pe facebook de către fostul ministrul Cristian Ghinea (USR PLUS) care susține că premierul Cîțu i-a propus să rămân ministru. L-a refuzat, scrie în mesajul lui pe pagina de facebook. Ghinea a ami spus că posibilitatea de revenire a USR PLUS în Guvern sunt de domeniul fake news.

„Am lucrat bine cu premierul și cu toți miniștrii din Guvern, nu e nici un secret. Obiectivul urmărit cu îndârjire a fost să avem un PNRR viabil, susținut de toată Coaliția. Am realizat acest obiectiv. Nu este un secret, am mai spus-o: am lucrat efectiv la PNRR și am reușit să îl agreez cu Comisia Europeană chiar până în ultima clipă.

Mai exact, până cu câteva ore înainte ca demisiile noastre, ale miniștrilor USR PLUS, să ajungă în Monitorul Oficial.

Pentru că PNRR este un plan de țară care va schimba România pentru generații. După ce vom fi construit autostrăzi și vom fi reîmpădurit România, vom putea spune că am fost acolo. Și USR PLUS a fost acolo”, a spus Ghinea.

Ghinea a mai precizat că va participa luni la întâlnirea cu președinta Comisiei Europene, la invitația premierului și după consultări cu cei doi copreședinți ai USR PLUS.

                                                                                            C.D.