3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 1:11
No menu items!

Cristian Diaconescu: Tăriceanu a primit un ”punctaj” în care scrie că trebuie să fie ”buzduganul stângii” la suspendare

spot_img

Fostul consilier prezidențial îl apără pe Băsescu, deși este victima din triunghiul Băsescu – Udrea – Diaconescu

 Diaconescu Cristian

Cristian Diaconescu, candidat independent la președinție, a afirmat că preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a ”redezgropat” tema suspendării lui Traian Băsescu ”pentru că aşa scria în punctajul pe care l-a primit, unde se zicea că el trebuie sa fie buzduganul stângii pe tema suspendării”.

”Călin Popescu Tăriceanu pare să duca dorul vremurilor «bune», când era prim-ministru şi era o speranţă politică şi când se lupta cu Traian Băsescu să capete o identitate politică. Aşa că a redezgropat tema suspendarii lui Traian Băsescu, pentru că aşa scria in punctajul pe care l-a primit, unde se zicea că el trebuie să fie buzduganul stângii pe tema suspendării. Dacă prinde la public, e o idee… bună de campanie, peste care se va năpusti PSD-ul. Dacă nu prinde la public, Tăriceanu e lăsat în off-side, situaţie cu care de altfel s-a obişnuit”, a scris Diaconescu, pe pagina personală de Facebook.

Diaconescu spune că o posbilă acţiune de suspendare a lui Băsescu are semnificaţia unui ”blat Ponta-Tăriceanu”.

Ideea suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu a fost evocată, joi şi vineri, de Călin Popescu Tăriceanu și de premierul Victor Ponta, cei doi motivând cu implicarea lui Băsescu în acţiuni electorale ale PMP, în favoarea Elenei Udrea.

S.Z.