17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 13:47

Cristian Diaconescu s-a înscris în PMP

spot_img

Fostul consilier prezidențial a plecat de la Cotroceni pe 30 aprilie

Diaconescu Cristian

Fostul consilier prezidențial Cristian Diaconescu s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP). El a fost eliberat din funcția deținută la Cotroceni în 30 aprilie, fără a se preciza clar motivul acestei decizii a lui Traian Băsescu.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă organizată de Cristian Diaconescu,  și Elena Udrea. Fostul consilier prezidențial a precizat că va fi un simplu membru în PMP.

PMP este un proiect de aplicare a viziunii politice a preşedintelui Traian Băsescu. Este nevoie de astfel de partide politice într-un context destul de complicat prin care trece România. Nu mai este momentul că cei care înţeleg această situaţie să rămână pe margine, neparticiparea la vot reprezintă atitudini total necorespunzătoare momentului politic în care ne aflăm. Vă îndemn să ascultaţi foarte bine mesajul pe care îl va transmite vicepreşedintele SUA, Joe Biden, la Bucureşti. Există o îngrijorare cu privire la parcursul democratic al României

Cristian Diaconescu

Diaconescu a declarat că obiectul PMP este „rămânarea României în parcursul european”. Şi nu spun acest lucru la nivel declarativ, ci pentru că nu cred că acest proiect este ireversibil… În opinia mea, dilema este între democraţie şi cei care merg împotriva acesteia. Am încredere că cetăţenii României vor discerne, a adăugat Cristian Diaconescu.

Valeriu Motoc