15 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 2:49

Cristian Diaconescu rămâne în Mișcarea Populară

spot_img

cristian diaconescu

Cristian Diaconescu, proaspăt eliberat din funcția de consilier prezidențial, rămâne în continuare membru în Fundația Mișcarea Populară.

Plecarea sa de la Cotroceni nu afectează în niciun fel activitatea sa de la fundaţie. Cristian Diaconescu este membru fondator şi va rămâne până moare membru fondator. Este cel care a anunţat înfiinţarea fundaţiei Mişcarea Populară. Am avut o întâlnire chiar acum două zile şi nu s-a pus problema să renunţe“, a declarat președintele fundației, Marian Preda, citat de stiripesurse.ro.

De asemenea, Elenina Nicuţ, şi ea membru fondator al PMP, a spus că nu crede că Diaconescu a intrat în conflict cu preşedintele. “Îl cunosc bine pe Cristian Diaconescu. Nu este un tip conflictual, deci nu cred că se pune problema unei despărţiri cu scandal. Oricum, ce s-a întâmplat la Cotroceni nu are legătură cu fundaţia. El va continua alături de noi”, a declarat Nicuţ.

Traian Băsescu a semnat, miercuri, eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a lui Cristian Diaconescu. Cristian Diaconescu a fost numit, în mai 2012, în funcţia de consilier prezidenţial, fiind şef al Cancelariei Prezidenţiale.

 D.M.