5.3 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 18:37
No menu items!

Cristian Cioacă, arestat pentru 29 zile și dus la București UPDATE

spot_img

Polițistul Cristian Cioacă va ajunge în arest pentru 29 de zile pentru că și-ar fi ucis soția, pe avocata Elodia Ghinescu, și i-ar fi tranșat apoi cadavrul. Potrivit procurorilor Parchetului General, Cristian Cioacă ar fi comis crima cu cinci ani în urmă, chiar în apartamentul din Brașov al celor doi soți.

Magistrații Curții de Apel Bucureşti (CAB) au admis miercuri recursul procurorilor faţă de decizia Tribunalului Bucureşti prin care a fost respinsă cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Cioacă. Anchetatorii formulaseră solicitarea în lumina unor noi probe care l-ar incrimina pe Cioacă.

Decizia CAB este definitivă, Cristian Cioacă urmând să fie dus în arest.

Tribunalul Bucureşti (TB) a respins, pe 28 noiembrie, cererea de arestare preventivă a poliţiştului, principalul suspect în uciderea soţiei sale – avocata Elodia Ghinescu, dată dispărută din septembrie 2007.

În urma deciziei TB, Cioacă le-a declarat râzând reporterilor că s-au spus multe despre el şi că îl aşteaptă un copil acasă.

R.D.


[UPDATE]

Cristian Cioacă a fost încătuşat în această seară de poliţişti, ridicat din apartamentul său din Piteşti și adus la București.

În momentul în care a fost ridicat de poliţişti, Cristian Cioacă nu a făcut nici o declaraţie. Mai mult, acuzatul zâmbea mereu în timp ce era condus către maşina Poliţiei. Magistraţii Curţii de Apel au decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a poliţistului Cristian Cioacă, în dosarul Elodia.

D.M.