3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 4:03
No menu items!

Cristian Boureanu DIVORȚEAZĂ de Valentina Pelinel după 7 ani de căsnicie

spot_img

Boureanu_Pelinel_SZ

Cristian Boureanu s-a ținut de cuvânt și a anunțat, luni, pe pagina sa de Facebook divorțul de Valentina Pelinel. Pe 28 februarie, Boureanu declara pentru Sursa Zilei că, în cazul în care va decide să divorțeze, va anunța asta pe Facebook.

boureanu_FB

Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunţa pe Facebook.

Astăzi am depus actele de divorţ.

După mai mult de 3 luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim.

Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună.

Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente.

Mulţumesc tuturor celor care vor înţelege că nu doresc să mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natură personală.

Cristian Boureanu
Facebook

Cuplul Boureanu-Pelinel s-a destrămat, se pare, din cauza infidelităților fotomodelului. Presa relata că soția lui Cristian Boureanu ar fi avut o relație cu fostul patron de la Dinamo, Cristi Borcea, aflat acum după gratii. De altfel, de când au apărut aceste zvonuri, Pelinel și-a petrecut timpul mai mult în America, sub pretextul că are nevoie de consult medical pentru problemele pe care le are la picior în urma unui accident la schi. Cristi Boureanu cataloga informațiile legate de relația soției sale cu Borcea drept răutăți și răzbunări însă deznodământul pare să le dea dreptate celor care au adus la lumină povestea. Politicianul spune că viața i-a dus pe drumuri diferite și că împreună au decis să se despartă. El nu face nicio referire la motivele reale pentru care a luat decizia divorțului.

Cristian Boureanu se află la al doilea divorț. Prima sa soție l-a părăsit după ce a început o relație cu nașul de cununie al familiei, fostul ministru Sebastian Vlădescu. Din prima căsnicie, politicianul are un copil.

Nicoleta Vera