8.3 C
București
joi, 18 aprilie 2024 - 6:39
No menu items!

Cristian Borcea s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă

spot_img

Omul de afaceri condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul „Transferuri în fotbal” a fost externat  din Spitalul Judeţean Constanţa

Cristi Borcea

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători, s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă. El a fost externat din Spitalul Judeţean Constanţa, unde ajunsese la sfârşitul săptămânii trecute, fiind diagnosticat cu angină pectorală.

Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au stabilit, luni seară, că starea de sănătate a lui Cristian Borcea este bună, astfel că acesta a fost externat şi s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă.

Cristian Borcea a fost dus, sâmbătă seară, de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Judeţşean Constanţa pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El a fost supus mai multor investigaţii medicale, fiind diagnosticat cu angină pectorală, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa. Borcea nu a rămas internat, fiind dus din nou în penitenciar.

Duminică, Borcea a fost consultat de medicul Spitalului – Penitenciar Poarta Albă, care a decis că este necesară transportarea lui la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru analize medicale amănunţite. El a fost internat în Secţia de Cardiologie a unităţii medicale.

R.D.