3.1 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 21:04
No menu items!

Cristi Borcea, scos din închisoare și audiat pentru o bătaie între interlopi din București

spot_img

Fostul boss de la Dinamo dă explicații după ce șoferul a fost implicat într-o bătaie cruntă, în februarie, la Hanul Drumețul, din cartierul bucureștean Drumul Taberei

Cristi Borcea_SZ 2

Polițiștii de la Constanța au transmis, joi, audierea lui Cristi Borcea, colegilor de la Parchetul Capitalei, cei care au dosarul în lucru. De altfel, la cererea acestora a fost audiat fostul acționar de la Dinamo, aflat în închisoare pentru pedeapsa din dosarul Transferurilor.

În luna februarie, la Hanul Drumețul, fieful unor cunoscuți interlopi din sectorul 6, șoferul lui Cristi Borcea s-a luat la ceartă cu Mogoș din Pantelimon, care ar fi, conform unor surse judiciare, finul lui Nuțu Cămătaru. Mai exact, șoferul lui Cristi Borcea l-ar fi înjurat pe Mogoș, acesta a reacționat, iar bodyguarzii localului ar fi sărit la bătaie. Trei persoane au ajuns la spital și multe săptămâni nu au putut fi audiate din cauza rănilor.

La începutul lunii iulie, procurorii bucureșteni au făcut percheziții și au reținut șapte persoane în acest dosar, iar alte 26 au fost chemate la audieri. Acuzațiile sunt de tentativă de omor, dar anchetatorii au constatat că imaginile de pe camerele de supraveghere ale localului au dispărut între timp. Audiați au fost și luptătorul de local kombat Bogdan Stoica, dar și președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, fiul patronului restaurantului în care a avut loc bătaia. Acelaşi Pârcălabu controlează inclusiv firma de pază “Drumeţul Guard”, a cărei imagine este campionul K1 Bogdan Stoica.

Mihaela Chiper