7.1 C
București
duminică, 7 martie 2021 - 17:12

Crin la chef, România sub zăpezi

Crin Antonescu_SZ

În timp ce nămeții acopereau România, președintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu chefuia de zor la botezul fiicei președintelui Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței. Deși inițial lăsase să se înțeleagă faptul că nu ar mai ajunge la Iași de frica înzăpezirii, Crin Antonescu nu a putut rata întâlnirea cu toată floarea liberală prezentă la petrecere în capitala Moldovei. De altfel, botezul a căzut la fix pentru președintele liberal, astfel încât acesta nu a mai fost nevoit să dea declarații și explicații, în calitatea sa de lider la guvernare, nici cu privire la accidentul din Apuseni și nici despre efortul depus de autorități la scoaterea oamenilor de sub zăpezi.

Liderul liberal a preferat să facă „excursia” din Moldova decât să vină la București și să o susțină pe Ramona Mănescu, ministrul transporturilor, în fața criticilor vicepremierului Liviu Dragnea, legate de activitatea defectuoasă a instituțiilor din subordinea ei.

După periplul moldav, liderul PNL a plecat, luni, la Bruxelles. Surse liberale ne-au declarat că scopul acestor deplasări a fost să discute în liniște, cu liderii partidului, lista remaniabililor care cuprinde 12 posturi de ministru, dar și șefi de agenții.

Nicoleta Vera