2.9 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 17:31
No menu items!

Crin Antonescu: Suntem siliţi să recurgem la eutanasierea câinilor. Copilul a murit din cauza oamenilor

spot_img

Crin Antonescu: Vom avea un "Cod de conduită" în USL, să știm ce se poate face și ce nu

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj-Napoca, că s-a ajuns în situaţia în care eutanasierea pare a fi singura cale de rezolvare a problemei câinilor fără stăpân. El a apreciat însă că băieţelul ucis de maidanezi “a murit din cauza oamenilor, şi nu din cauza câinilor”.

Crin Antonescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, că trebuie luate imediat “toate măsurile posibile” pentru rezolvarea problemei câinilor vagabonzi.

“Principial, eu nu sunt pentru eutanasiere, dar în situaţia practică, mă tem că nu avem cum să rezolvăm această problemă, nu avem logistica, fondurile, pentru că s-au pierdut atâţia ani, pentru că ea se putea rezolva. Acum, mă tem că suntem siliţi să recurgem şi la eutanasiere, cu durere în suflet…”, a afirmat Antonescu.

El a mai spus că băieţelul ucis de o haită de maidanezi într-un parc din Capitală “a murit din cauza oamenilor, şi nu din cauza câinilor”.

Această tragedie – copilul acesta a murit într-un mod atât de îngrozitor din cauza oamenilor, nu din cauza câinilor”, a adăugat liderul PNL.

R.D.