14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 1:13

Crin Antonescu: PNL își va respecta demnitatea, principiile și hotărârile

spot_img

Crin Antonescu a avut, duminică seara, o a doua declarație de presă de după închiderea urnelor, pentru a-i da replica lui Victor Ponta

Crin_PNL_SZ

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că, indiferent de rezultatul acestor alegeri (alegerile europarlamentare – n.r.), vrea să-i asigure pe români și pe toți membrii PNL că PNL își va respecta demnitatea, principiile și hotărârile, că nu ia mită, că a fost capabil să părăsească o guvernare și, ca atare, nu va accepta un post mai mult mai puțin călduț în această guvernare.

Indiferent de rezultatul acestor alegeri, îi asigur pe români, pe cei care au votat PNL, pe toți membrii PNL, că PNL îşi va respecta demnitatea, principiile şi hotărârile, că PNL nu ia mită, că PNL este singurul partid care, pe baza principiilor şi în virtutea unor valori, a fost capabil să părăsească o guvernare şi, ca atare, nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai puţin călduţ la guvernare. Nu vom lăsa România pe mâna baronillor roşii. PNL va fi, aşa cum e consacrat, principala forţă politică în luptă în continuare, în toamna acestui an, împotriva pesedizării României.

Crin Antonescu

președinte PNL

Antonescu a ținut să precizeze că declarații și comentarii legate de rezultatul alegerilor va face în momentul în care acestea vor fi oficiale.