10.6 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 22:25

Crin Antonescu: Filiala PC Sector 3 s-a alăturat PNL

spot_img

Fostul lider al filialei, Virgil Drăcea, a acuzat modul în care Daniel Constantin conduce partidul.

Crin_Antonescu_SZ

Liderul liberal Crin Antonescu a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că întreaga organizaţie a PC Sector 3 s-a alăturat PNL. Prezent la conferința de presă, fostul lider al filialei PC, Virgil Drăcea, a acuzat modul în care Daniel Constantin conduce partidul.

Drăcea a menţionat că, după opt ani de muncă în PC, în care a obţinut rezultate bune, a remarcat faptul că promovarea în PC nu se face în baza criteriilor de performanţă.

“Deși suntem una dintre cele mai mari și bune filiale PC din țară, cea mai activă din București, conducerea partidului nostru ne-a blocat accesul la toate funcțiile politice pe care le-am fi meritat și eram pregătiți pentru a le îndeplini”, a susţinut Virgil Drăcea.

Drăcea a ținut să adauge că Daniel Constantin a ignorat sfaturile lui Dan Voiculescu, fondatorul PC, care i-a atras atenția să aibă grijă de filiale: “PC a devenit un partid captiv anturajului domnului Daniel Constantin, situație care a fost sesizată și de domnul Dan Voiculescu care i-a atras atenția în nenumărate rânduri să aibă grijă de filiale pentru că oamenii din organizații sunt baza partidului. Sunt antreprenor, om de dreapta și consider că PNL este singurul partid care reprezintă cu adevărat dreapta“.

În replică la decizia membrilor PC Sector 3 de a trece la PNL, președintele PC, Daniel Constantin, a răspuns cu o ironie. El a declarat pentru stiripesurse.ro că liderul liberal, Crin Antonescu, se bucură la o mărgică după ce a pierdut un munte, așa cum a fost USL.

R.D.