1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:28
No menu items!

Crin Antonescu: Dacă PC este nemulțumit, poate să plece

spot_img

USL nu stă în mofturile conservatorilor – a răbufnit ieri liderul PNL, Crin Antonescu, după ce, săptămâna trecută, PC anunţa că nu mai recunoaşte protocolul cu liberalii. Paharul nemulţumirii conservatorilor s-a umplut după ce omul lor a pierdut la vot în Parlament, un loc în conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară, în favoarea unui membru UDMR.

Atunci PC a ieşit public şi a denunţat protocolul, practic făcând primul pas spre ruperea USL. Pentru că în culise pretenţiile PC s-au dublat, Crin Antonescu nu a mai rezistat şi le-a reamintit conservatorilor că, încă de la începutul relaţiei cu liberalii, ei au primit toate funcţiile pe care le-au solicitat- grupuri parlamentare, posturi în administraţie şi în guvern. „

Dacă PC e nemulţumit, poate să plece. Dacă cineva îşi imaginează că PNL sau Crin Antonescu au vreun soi de timiditate, se înşală. Drum bun, cale bătută şi succes în viaţă”

Crin Antonescu
președintele PNL

Liderul PNL a mai spus că plecarea conservatorilor nu ar reprezenta nici o tragedie pentru USL. „Aici este vorba de o constructie serioasă”, a spus Antonescu, iar această construcţie se va reface juridic în jurul PSD şi PNL, inclusiv prin renegocierea şi semnarea unor noi protocoale.

Nicoleta Vera