5.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 11:11

Criminalul femeii tranșate a fost prins: Bărbatul fusese eliberat din închisoare în urmă cu o lună

spot_img

Criminalul femeii tranșate a fost prins: Bărbatul fusese eliberat din închisoare în urmă cu o lună
foto: radicalonline.info

Polițiștii l-au arestat pe criminalul femeii tranșate și aruncate în râul Argeș. Acesta este recidivist şi a fost eliberat din închisoare în urmă cu o lună.

Bărbatul este din Topoloveni, judeţul Argeş, are 37 de ani şi a mai fost condamnat pentru viol în România, dar şi pentru alte fapte cu violenţă în străinătate.

Oamenii legii l-au chemat la audieri după ce maşina lui a fost filmată cu o cameră de supraveghere.

Pe imagini se vede cum  bărbatul ia la ocazie o tânără şi pleacă spre judeţul Dâmboviţa.

În maşină, anchetatorii au găsit urme de sânge.

Procurorii susţin că bărbatul a omorât-o pe femeie, a dus-o acasă la el şi a tranşat-o, iar după aceea a aruncat bucăţile de corp în râul Argeş, de pe podul de la Căteasca.

“Avem un  suspect principal față de care am dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav, tâlhărie și profanare de morminte. În noaptea de 24 spre 25 mai a acostat-o pe numita Iuliana Neblea, pe care a transportat-o cu mașina în loc nestabilit încă, unde a deposedat-o de mai multe bunuri, a ucis-o, după care a segmentat cadavrul și l-a aruncat în râul Argeș”, a declarat procurorul Marius Iacob.

Potrivit directorului Direcției de Investigații Criminale, Vasile Viorel, identificarea bărbatului s-a făcut atât prin delcarații de martori, cât și imagini de pe camera video.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum se află în arestul IPJ Arges. Pe numele său se va cere mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cadavrul unei femei fără cap, fără mâini şi fără picioare a fost găsit de un cioban, pe 25 mai, în râul Argeş, în zona localităţii dâmboviţene Petreşti. În cursul zilei de miercuri a fost găsită şi una dintre mâinile femeii tranşate, la 200 de metri de locul unde a fost găsit cadavrul.

Lucian Mera