17.6 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 13:23

Criminalul a dezvăluit cum a răpit-o pe Alexandra. I-a acoperit ochii cu bandă adezivă

spot_img

Cu fiecare oră care trece apar noi detalii șocante despre felul în care Alexandra Măceșanu a ajuns pe mâinile monstrului de la Caracal. Gheorghe Dincă a povestit în fața anchetatorilor cum s-au derulat momentele zilei de 24 iulie, când a răpit-o pe Alexandra.

Detalii cutremurătoare din audierile lui Dincă au fost relatate părinților Alexandrei de către avocatul din oficiu al criminalului, potrivit “Libertatea”.

Alexandra s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă pe 24 iulie, ziua în amiaza mare. Nu avea nicio suspiciune și era sigură pe ea. A cerut să o ducă la liceu, scrie “Libertatea”.

Dincă a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Fata, jenată, a evitat discuția. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului.

Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci „să mergem într-un loc”, i-a zis el. Minora a refuzat și, în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. „Fata nu s-a speriat”, povestește el.

Alexandra s-a opus, dar „am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat scena monstrul din Caracal.

Bărbatul violent i-a legat mâinile și apoi a demarat spre casa din Caracal, aflată la câțiva kilometri distanță.

DIICOT a descoperit în mașină nu doar un cercel al Alexandrei Măceșanu, ci și ADN-ul fetei pe banda adezivă, care i-a fost lipită pe gură și pe ochi, în mașină.