19.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 2:30
No menu items!

Crimă într-un abator din Germania. Victima și agresorul sunt români

spot_img

Un muncitor în vârstă de 34 de ani a fost ucis, vineri dimineața, în timp ce se afla la locul de muncă, în abatorul Tönnies din Rheda-Widenbrück din Germnaia. Bărbatul a fost înjunghiat de un alt român, iar motivul ar fi fost gelozia.

Jurnaliştii de la Deutsche Welle scriu că bărbatul a fost atacat în timp ce se afla pe banda de tranșare a cărnii. Agresorul este tot un român în vârstă de 35 de ani. Atât el cât și prietena acestuia, care ar avea legătură cu crima, au fost reținuți de polițiști.

„Tânărul rănit a fost transportat la spital, dar, în ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului de 34 de ani. Secţia a fost închisă. Poliţia l-a arestat pe suspect, un cetăţean român în vârstă de 35 de ani, şi a reţinut-o pe prietena acestuia, care se pare că are legătură directă cu mobilul crimei. A fost constituită o comisie de anchetă, urmând ca rezultatele autopsiei să fie anunţate în cel mai scurt timp”, scrie Deutsche Welle .

Şeful organizaţiei angajaţilor din cadrul Tönnies, Mustafa Kuyucu, citat de asemenea de jurnalişti germani, s-a declarat şocat de cele petrecute: „Suntem trişti şi consternaţi de cele întâmplate. Asigurăm tot ajutorul necesar angajaţilor, rudelor şi prietenilor.”