27.5 C
București
vineri, 9 iunie 2023 - 18:21
No menu items!

Crescuți la școala Statului Islamic. Un copil jihadist îl amenință pe Obama / VIDEO

spot_img

Un nou film de propagandă a fost postat de gruparea teroristă Statul Islamic (SI) pe rețelele de socializare. Nu este prima dată când SI folosește copii în astfel de scopuri, însă, de această dată, un băiat care nu pare să aibă mai mult de 10 ani și care se prezintă a fi luptător al Statului Islamic, îi transmite o amenințare dură președintelui SUA, Barack Obama.

Potrivit cotidianului britanic “Daily Mail”, într-un video postat online, băiatul, care ține un deget îndreptat în sus – un gest devenit sinonim cu Statul Islamic – i se adresează liderului de la Casa Albă, spunându-i că „visează” dacă-și imaginează ca militarii americani vor pătrunde în teritoriul pe care îl controlează gruparea din care face parte, referindu-se la Siria și Irak.

„Trezește-te din somn și plătește <<jiz’ yah’-ul>> (taxa religioasă – n. r.), cu supunere, înainte ca săbiile califatului să ajungă la tine și să-ți taie capul mizerabil”, afirmă copilul în înregistrare.

Barack Obama este numit în înregistrarea video „Câinele Romei”, adică “servitor al Vaticanului”.

„În cazul în care crezi că soldații vor intra în Califat și îl vor polua cu murdăria lor, atunci visezi”, mai afirma tânărul.

Înregistrarea se încheie cu o barcă cu motor care alunecă pe apă, posibil o referire la o eventuală călătorie peste Atlantic a jihadiștilor sau poate la drumul pe care teroriștii îl fac înspre Europa, ascunși printre sutele de mii de imigranți.

https://www.youtube.com/watch?v=uUH1uJY94Sc&feature=youtu.be