3.7 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 20:33
No menu items!

Covasna: 14 persoane, din care şapte femei, amendate în urma unui scandal

spot_img

Un număr de 14 persoane au fost amendate cu câte 1.000 de lei fiecare, în urma unui scandal în timpul căruia participanţii au aruncat cu pietre unii în alţii

masina_politie

Un număr de 14 persoane din judeţul Covasna, din care şapte femei, au fost duse la Poliţie şi amendate cu câte o mie de lei, în urma unui scandal în timpul căruia participanţii au aruncat cu pietre unii în alţii, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliția Județeană Covasna.

Conform sursei citate, poliţiştii din comuna Vâlcele au fost sesizaţi prin 112, marţi după-amiază, de către o femeie din satul Hetea că în localitate a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Poliţiştii care au mers la locul incidentului au intervenit pentru a aplana conflictul violent dintre mai multe persoane, care se loveau reciproc şi aruncau cu pietre unele în celelalte.

În urma verificărilor, s-a stabilit identitatea a 14 persoane care au participat efectiv la altercaţie, fiind vorba despre şapte bărbaţi şi tot atâtea femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani.

Potrivit primelor verificări, totul a pornit de la un conflict între doi copii de opt ani ai unora dintre persoanele implicate.

Persoanele care au participat la scandal au fost duse la sediul Poliţiei şi au fost amendate cu 1.000 de lei fiecare, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

D.M.